Скільки можна зберігати продукти в морозилці – список
Скільки цей шматок м'яса лежить у морозилці? Рік? Може, він уже зіпсувався і його варто викинути?
А ще масло залежалося!
Міністерство сільського господарства США пояснює, що заморожені продукти (від - 17 градусів за Цельсієм) у морозильній камері не псуються.
Страждає лише їхня якість, пише The Huffington Post.
Фото: Depositphotos |
Наприклад, заморожений банан не буде зіпсованим і через 2 роки, але смакуватиме та підтримуватиме свій колір і кремову текстуру лише близько 3 місяців.
Заморожування сповільнює рух молекул, мікроби входять в неактивну стадію, сповільнюється ріст мікроорганізмів, які спричиняють псування продуктів і харчові хвороби, пояснюють у міністерстві.
Після розморожування мікроорганізми знову стають активними.
Ми переклали рекомендації міністерства сільського господарства США щодо того, скільки можуть перебувати продукти у морозильній камері до того, як почнуть втрачати свою якість (не псуватись).
Для збільшення натисніть на зображення |
Для збільшення натисніть на зображення |
Для збільшення натисніть на зображення |
Для збільшення натисніть на картинку |
Для збільшення натисніть на зображення |
Можливо, вас зацікавить:
Ми не хочемо втрачати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на нашій сторінці у Facebook.
А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я.