Їжа – це не просто те, що ми їмо. Це – комбінація різноманітних процесів у поєднанні з фантазією.
У цьому переконана фотографка Марина Екрус із Фінляндії.
Маючи бажання надихнути людей думати про те, що вони їдять, вона вигадала унікальний спосіб зробити це.
На своїх фотографіях вона показує рецепти поетапно.
Марина не просто показує людям, із чого створюється страва, вона допомагає навчитися готувати з нуля.
Щоб вийти на результат, вона купувала продукти, вчилася готувати, стилювати їжу і працювала над обробкою фотографій.
Фотографії Марини – не колажі й не поєднання окремих зображень на одному. На них всі кроки приготування зняті одним кадром.
Уся їжа, яку готує і фотографує Марина, є поживною.