Декорувати торти як профі: поради професійних кондитерів

— 30 червня 2019, 10:00

Навіть професійні пекарі визнають – декорувати торти дуже важко.

Але є секрети, які й початківцю допоможуть відчути себе справжнім кондитером.

Професіонали відкривають свої секрети на сторінках The Huffington Post.

Фото:belchonok/Depositphotos

База може бути красивою

"Тренд "голих" тортів не вимагає від вас ідеальної глазурі й це чудова можливість для початківців. Цукрові квіти потребують важкої техніки. Заміст цього, декоруйте торт живими квітами", – радить власниця кондитерської BCakeNY Міріам Мілорд.

ВІДЕО ДНЯ
Весільний торт з живими квітами від кондитерської BCakeNY

Масляний крем – якраз для початківців

"Масляний крем, який готується з молока, цукрової пудри та масла більш доступний варіант, ніж, наприклад, збиті вершки. Для того, щоб якісно прикрасити торт збитими вершками, треба діяти швидко, а це завжди стрес", – каже авторка книги з декорування тортів Maggie Austin Cake: Artistry and Technique Меггі Остін.

Час має значення

"Іноді на приготування глазурі для торта може піти 3-4 години. Але не варто витрачати на це весь день.

З міркувань безпеки продуктів, глазурований торт варто поставити в холодильних та з'їсти протягом декількох годин.

Без холодильника не варто тримати торт довше двох годин. Але час може різнитись і від температури повітря у приміщенні", – каже "гуру випічки" Тіда Бевінгтон.

Також вона додає, що після випікання, торту в середньому потрібна година, щоб охолонути до кімнатної температури. Бевінгтон рекомендує ставити торт у холодильник до та після декорування.

Потренуйтесь на пергаменті перш, ніж декорувати торт

"Візьміть деко, застеліть пергаментом та практикуйтесь. Якщо елемент декору вийшов вдалим, можна перенести його прямо на торт.

Також можна покласти фрагменти на тарелю, заморозити та тримати у морозильній камері декілька днів", розкриває свої секрети авторка популярного кулінарного подкасту "Flour Hour" Аманда Фабер.

Використовуйте побутові предмети для декорування

"Просто будьте певні, що ці предмети безпечні та добре вимиті", – каже Меггі Остін.

Вона запевняє, що звичайна лінійка чудово підійде замість лопатки, яку використовують для нанесення глазурі.

Вас також може зацікавити:

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на нашій сторінці у Facebook.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу або Telegram про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні