Українці одружились у басейні з дельфінами. Фото

Весілля у невагомості, з цілою когортою "горбатих запорожців", з кактусом замість весільного букету, замість традиційного святкового лімузину - велосипеди чи мотоцикли.

Фантазія закоханих пар безмежна, як і кількість способів зробити своє весілля незабутнім і цікавим.

Так, британці Кевін Хаінц та Джіл Петерсон перед вівтарем влашували справжнє шоу. Усі свідки підходили до священика у танці під пісню "Forever" Кріса Брауна. Цей кліп навіть став хітом на Youtube. Станом на 4 серпня його вже подивились майже 16 мільйонів разів.

Українці Світлана Луполчук і Сергій Поярков влаштували ж перше весілля у басейні з дельфінами. У свідки взяли цих таки тварин. Бути поруч у горі і радості клялися в гідрокостюмах - по-весільному ошатних, з білими смугами.

"Перше весілля у воді було на Багамах. Ми в інтернеті знаходили, але там дайвинг, вони під воду занурюються і розписуються. А таке весілля з дельфінами - вперше", - каже наречена Світлана Луполчук.

Перелік обов'язкових весільних атрибутів обмежувався маршем Мендельсона, весільною короною і букетом нареченої. Замість урочистого залу - басейн із морською водою (у харківському дельфінарії). Замість весільних подушечок - гумові м'ячі, щоб обручки у воду не зісковзнули.

Автограф у весільній книзі молодятї і свідки-дельфіни поставили кистю з гуашшю - це номер із шоу. Вальс молодих пара танцювала разом з дельфінячою парою. Після весільного "гірко" свідок Віта (дельфін) святково задзвонила у дзвін.

Втім, офіційний штамп у паспорті молодята зробили за день до події. А організувати святкову частину дійства у воді вирішили тому, що познайомились у воді. Хоча Світлана - режисер, а Сергій - програміст.

Сценарій для весілля у воді молодята придумали самі. Кажуть, що одразу вирішили, що свято повинне бути незвичайним, не схожим на інші.

Наречена спочатку мріяла розписатися в повітрі, але стрибнути з парашутом у весільний день не погодився коханий.

За матеріалами МедиаПорт, усі фото МедиаПорт

Реклама:

Головне сьогодні