На Київ чекає весільний бум в день перевернутого числа "нечистого"

— 8 вересня 2009, 14:28

За словами начальника групи весільних обрядів Центрального РАГСу Києва Зінаїди Корзун, на 9 вересня 2009-го року подали заявки одразу 62 пари. А це практично в три рази більше, ніж в інші дні.

"Минулого року на 08.08.08 заяв було 77, але це тому, що була п'ятниця, тоді тих то бере шлюб завжди більше", - пояснила Корзун.

До речі, через "весільний бум" центральний РАГС працюватиме до 18 години, хоча за графіком у середу він працює до 13 години, повідомляє "Сегодня".

А от нумерологи попереджають, що, незважаючи на магічне поєднання цифр - 09.09.09, - сам день несприятливий для важливих кроків.

"Дев'ятка - це цифра, яка завершує цикл. А цього дня - три дев'ятки одразу, що вважається несприятливим поєднанням і перевернутим "числом диявола" - 666. Тому не рекомендується одружуватися і укладати договори. Можливі катаклізми", - розповіла нумеролог Тетяна Котова.

Вона також зазначила, що якщо ви запланували розлучитися цього дня, "то розставання пройде менш болюче".

Ще один спеціаліст з нумерології Олена Осипенко повідомила, що "з 7-го по 29-те вересня через розташування Меркурія краще не підписувати документи і нічого не починати".

Нагадаємо, минулого року "весільний бум" припадав на 8 серпня. Тоді день трьох вісімок відзначився вдома знаковими і протилежними подіями - відкриттям Олімпіади у Пекіні та початком війни у Південній Осетії.

А от у суботу 07.07.07. жодних катаклізмів і катастроф не відбулося. Дійсно демонічним виявилося 6 червня 2006-го року. Тоді у Київському зоопарку збанкрутілий бізнесмен покінчив життя самогубством, сплигнувши у вольєр з голодними левами.

Багато українців, які вірять у забобони, побоювалися, що 06.06.06 настане апокаліпсис. А от православні християни до сих пір вірять в те, що в цей містичний день на світ мав з'явитися Антихрист.

Реклама:

Головне сьогодні