Елтон Джон не проти всиновити дитину з Африки

— 5 жовтня 2009, 15:46

Сер Елтон Джон вже встиг побувати в Африці, де йому сподобався місцевий малюк.

За словами партнера співака Девіда Ферніш, вони розглядають можливість всиновити дитину, зокрема за Африки, повідомляє The Telegraph.

"Ми були в Африці з благочинною місією фонду боротьби зі СНІДом. Там ми побачили дитину, якого одразу захотіли всиновити. Однак коли ми дізналися, що у малюка є бабуся, брат і сестра, то ми зрозуміли, що було б неправильно відривати його від родини", - сказав Ферніш.

Нагадаємо, не так давно Елтон Джон планував всиновити українського 14-місячного хлопчика Лева. З ним артист познайомився під час відвідин спеціалізованого будинку для ВІЛ-позитивних дітей у місті Макіївка Донецької області

Та згодом виявилося, що за українським законодавством співак не має права взяти дитину. До того ж, офіційно 62-річний Елтон Джон не подавав жодної заявки.

Окрім цього незгоду віддати сина британській зірці висловила мати Лева Марина.

25-річна ВІЛ-інфікована українка в інтерв'ю виданню The Sun повідомила, що не віддасть Лева Елтону Джону "ні за які гроші".

[L]Марина страждає алкоголізмом. Жінка позбавлена батьківських прав, тому двоє її дітей перебувають у притулках.

Але українка запевняє, що змінить своє життя й поверне дітей собі: "Я розумію почуття Елтона. Лев дуже сонячний і веселий хлопчик. Не можна не любити його. Але я збираюся вирішити свої проблеми. Я хочу повернути своїх дітей назад".

Нагадаємо, у Елтона Джона немає власних дітей. До цього часу співак відхиляв пропозиції свого партнера всиновити малюка.

Та у британської зірки налічується щонайменше 10 хрещеників, у тому числі син Джона Леннона Шон.

Реклама:

Головне сьогодні