Тест

Молодята провели шлюбну ніч у в'язниці

Молодята опинилися за ґратами після того, як наречена під завісу весільного банкету напала на колишню подружку нареченого, повідомляє ВВС з посиланням на місцеву газету The Сape Cod Times.

Згідно з даними очевидців, новоспечена дружина спробувала задавити машиною колишню коханку свого чоловіка і її сина.

Інцидент стався на парковці в містечку Барнстейбл на півострові Кейп-Код. За даними ЗМІ, ніхто не постраждав.

Однак, 22-річній Маріссі Путіньяно-Кін було пред'явлено обвинувачення в нападі і нанесенні тілесних ушкоджень за допомогою особливо небезпечного засобу - автомобіля.

Крім того, їй молодій доведеться платити за зруйновану огорожу, в яку врізалася її машина.

Як повідомляє газета, колишня подружка нареченого йшла з роботи і вирішила зрізати шлях, пройшовши через парковку. На її нещастя в цей час повз проїздили молодята в своїй машині.

За словами жінки, побачивши її, Путіньяно-Кін опустила бокове скло і осипала її образами, а потім натиснула на газ і нібито направила автомобіль прямо на потерпілу.

37-річний Тімоті Кін знаходився на пасажирському сидінні. Його затримали разом з дружиною, пред'явивши звинувачення в хуліганстві.

Молоде подружжя заявили поліції, що розпили пляшку шампанського після завершення церемонії одруження, перш ніж сісти в машину. Зрештою, обох молодят відпустили, проте ніч їм довелося провести в одиночних камерах у поліцейській дільниці.