Тест

72-річний британець невдовзі стане татом у тринадцятий раз

Третя дружина 72-річного Річарда Родіна скоро подарує йому 13-го нащадка. Нині 26-річна Ліза Родін перебуває на другому місці вагітності.

Ані цього разу, ані задля народження близнюків Рубі та Емілі, подружжю не довелося вдаватися по допомогу до фахівців з безпліддя.

Цього разу, сподівається подружжя, це буде хлопчик. Окрім близнят Рубі та Емілі, Ліза має 8-річну доньку від першого шлюбу, повідомляє The Daily Mail.

"Я більше ніж щасливий. Я завжди казав, що в мене буде ще (дитина)", - каже Річард.

"Бути татом у 72 таки більш втомлює, аніж у мої 20, але дає мені так багато задоволення", - тішиться він.

Рубі та Емілі з'явилися на світ у лютому 2009-го, за 50 років після народження старшої дитини Родіна. Нині він має 36 онуків та 9 правнуків.

"Річард та я - споріднені душі. В нас велика різниця у віці, але це не відчувається, й він чудовий батько для близнюків", - каже Ліза, яка зустріла свого чоловіка 5 років тому у коледжі для дорослих.

"Першим, що мене в ній вразило, були її великі блакитні очі. Я ніколи не думав, що ми будемо разом, через мій вік... Проте ми така сама закохана пара, як і інші", - розповідає Річард.

Річард, який, з його слів, досі насолоджуються повноцінним сексуальним життям, вважає, що секрет його чоловічої сили полягає у вживанні домашніх овочів.

Ліза згадує, що її 51-річну матір шокував доньчин вибір, а тато, навпаки, досить спокійно сприйняв зятя, старшого за себе на 13 років.

Найстаршим татом близнюків у світі вважається Том Ламберт з Луїзіани, діти якого народилися у 1948-му, коли йому виповнилося 78 років.

На сьогодні найстаршим татусем у Британії є Джеррі Беркс, чий син Райан народився торік за 2 тижні до його 75-річчя.

Фото zoomi.com.ua