Восьмикласник врятував з води 7-річного хлопчика

— 8 червня 2010, 11:32

Першим хлопчика, що борсається, помітив восьмикласник Женя Глазатов. Не довго думаючи, він кинувся у вир і витягнув Саміра, який вже встиг добряче наковтатися води, пише "Комсомольська правда в Україні".

"Женя витягнув дитину на берег, ризикуючи власним життям. Тільки завдяки сміливим та рішучим діям підлітка маленький Самір залишився живим", - кажуть у прес-центрі ГУ МНС Запорізької області.

[L]

Сам Женя геройством свій вчинок не вважає. Більш того, до останнього не зізнавався про свій вчинок. Таємниця розкрилася лише наступного дня, коли про подвиг на ставку рознесли на все село друзі хлопця.

"Мам, ну не треба!", - так мені син відповідає, коли я намагаюся його розпитати, що сталося на ставку. Женя дуже скромний", - каже мама хлопчика Світлана Глазатова.

"Він важко переживає підвищену увагу до себе. Мені навіть доводиться його переконувати, що він повинен пишатися собою, адже нічого поганого він не зробив, а навпаки, життя людині врятував. Але він одно він жах як соромиться", - зізнається мама.

За врятованого сина батько Саміра подякував Жені, а батьки героя заохотили хлопчика морозивом та грішми на кишенькові витрати.

До речі, може статися, що Женю Глазатова чекає нагорода і більш серйозна. Зараз запорізькі рятувальники вирішують питання про нагородження хлопчика - правда, орденом чи просто грамотою, поки не визначилися.

Реклама:

Головне сьогодні