"Синдром сплячої красуні" перетворив жінку на німфоманку

— 8 липня 2010, 16:51

Рідкісна форма розладу сну змусила 40-річну мешканку провінційного англійського містечка страждати від гіперсексуальності та звірячого голоду.

Синдром Клейн-Левіна, також відомий як "синдром сплячій красуні", у Донни Гловер з містечка Баруелл в графстві Лестершир діагностували рік тому.

Під час загострення недуги британка може спати до 20 годин на добу. Після пробудження вона відчуває нестримне сексуальне бажання і сильний голод, передає ТСН.

За словами Гловер, синдром примушує її займатися сексом з випадковими партнерами, з якими вона знайомиться в парках і супермаркетах. Після таких випадків жінка неодмінно відчуває сором.

"Подібним чином я переспала з 150 чоловіками - і це незважаючи на те, що я протягом 5 років була заміжня і мала тривалі стосунки з партнерами, яким ніколи не зраджувала", - розповіла британка.

Тепер в періоди загострень Гловер відключає телефон, не користується інтернетом і намагається не залишати своєї квартири. Якщо ж їй все доводиться з'являтися на людях, жінка йде з опущеною головою і намагається не дивитися на зустрічних чоловіків.

Синдром Клейн-Левіна є рідкісним неврологічним розладом, від якого страждає лише одна людина на шість мільйонів.

Для хвороби характерні періодичні епізоди надмірної сонливості (гіперсомнія) і порушення поведінки - неконтрольований апетит, гіперсексуальність (підвищений сексуальний потяг і активність), дратівливість, агресія.

Цікаво, що гіперсексуальність більш властива хворим на цей недуг чоловікам, ніж жінкам.

Реклама:

Головне сьогодні