Тест

Знайдено спосіб, як змусити чоловіка зізнатися про зраду

Команда британських експертів провела ряд експериментів, в ході яких було встановлено, що представників сильної статі можна змусити розповісти про любовні пригоди. Причому вони не будуть знати, що зізналися у своїх гріхах.

Вчені з Лондонського університету виявили механізм, який відкриває чоловічі таємниці уві сні, пише Raut.

Давно відомо, що всі люди відчувають потребу в нічному відпочинку, при цьому є і відомості про те, що означають сновидіння.

Крім того, багато досліджень з'ясували і причини, що змушують чоловіків і жінок розмовляти уві сні. А тепер фахівці впевнені, що можна контролювати діяльність головного мозку за допомогою певних дій, коли чоловік перебувати у владі Морфея.

У процесі сну виникає момент, при якому майже всі нейронні структури загальмовуються, особливо якщо немає сторонніх подразників, таких як шум машин, включене світло або цокання годинника.

Саме в цей час можна ставити питання, на які будуть дані виключно відверті відповіді.

Але є дві важливі умови і одна перешкода, яка може спотворити результат. Перше - чоловік не повинен хворіти жодними психічними, нервовими захворюваннями або знаходитися під впливом стресу і його наслідків.

Друге - він повинен лягти спати не пізніше 8 години вечора. І третє - визначити фазу повного розслаблення можна лише спеціальним приладом.

До речі, на жінок подібні дії не спрацьовують, що дещо спантеличило медиків. Після чого спеціалісти вирішили продовжити роботу, щоб знайти "слабке місце" і у жінок.