Мобільні телефони і ноутбуки "вбивають" секс

— 5 жовтня 2010, 17:57

Фахівці прийшли до висновку: ті, хто лягає в ліжко з комп'ютерами або смартфонами, менше займаються коханням, пише Inopressa з посиланням на La Repubblica.

Експерти в один голос заявляють: відключіть вилку, вимкніть ноутбук і мобільний телефон, залиште за дверима спальні всі високотехнологічні винаходи - ці передвісники стресу.

Згідно зі статистики, 67% американських чоловіків 64% жінок беруть в ліжко свій мобільник.

За даними наукового журналу Fertility and Sterility, надмірне використання мобільного телефону підриває якість сперми: сперматозоїдів стає менше, вони недостатньо сильні, недостатньо швидкі.

За даними дослідження, проведеного на замовлення Bayer, 28 британських жінок з 100 звинувачують інтернет і, зокрема, ноутбуки, які їхні партнери використовують для навігації в мережі, в тому, що ті зруйнували їх сексуальне життя.

До слова, від комп'ютера в спальні страждає не тільки ерос, але й сон. Вчені Університету Единбургу встановили, що перевірка пошти перед сном порівнянна за рівнем збудження з порцією подвійної кави.

Увечері слід уникати будь-якої діяльності, що вимагає підвищеної інтелектуальної напруги. Ця проблема стосується, в першу чергу, підлітків.

За даними дослідження, опублікованого в науковому журналі Sleep Medicine 2010, 97% американських підлітків мають в спальні доступ до інтернету. Єдине рішення: очистити цю кімнату від будь-яких електронних пристроїв, вважають науковці.

Реклама:

Головне сьогодні