Чоловіки схильні переоцінювати свої сексуальні здібності – вчені

— 6 жовтня 2010, 10:54

85% опитаних американськими дослідниками чоловіків запевнили, що їхня остання партнерка мала оргазм. Коли ж те саме питання поставили жінкам, то цей факт підтвердили лише 64%.

Такий розрив у "даних по оргазму" експерти пояснюють тим, що чоловіки воліють подбати про власне задоволення, не забезпечивши партнерці те саме, повідомляє The Daily Mail.

[L]

Чоловіки з більшою вірогідністю одержують оргазм, коли секс включає в себе вагінальне проникнення, жінкам же частіше приносить втіху різноманітність.

Такі результати дало одне з наймасштабніших за останні дві декади опитувань американців - National Survey of Sexual Health and Behaviour.

Крім того, дослідники з Університету Індіани задокументували відповіді майже 6 тисяч респондентів віком від 14 до 94 років щодо їхнього сексуального досвіду та використання презервативів.

Виявилося, що серед молодих американців застосування презервативів стає нормою й фактично вони є більш відповідальними у питаннях захисту, ніж дорослі.

80% дівчаток та 69% хлопців віком 14-17 років запевнили, що використовують презервативи. Серед дорослих, що вдаються до випадкових зв'язків, такими ж дисциплінованими виявилося близько половини.

Найнижчий показник з використання презервативів був зареєстрований у респондентів віком більше 40 років.

Реклама:

Головне сьогодні