Forbes: Найбільш унікальні готелі світу

Існує чимало рейтингів найдорожчих та найрозкішніших готелів світу. До списку ж, представленого тепер, увійшли готелі найбільш унікальні, ті, які неодмінно варто побачити на власні очі, вважає видання Forbes.

Готель Poseidon Undersea Resort відкрився у 2008-му році на одному з приватних островів Фіджі. Він є першою в світі довгостроковою герметичною підводною будівлею. Вигнуті на 270 градусів вікна займають більшу частину стелі та стін кожної з 22 кімнат для гостей.

Пожильцям пропонуються всі зручності, які лише можна уявити, зокрема власний флот субмарин для експедицій до рифу. До окремих бунгало також можна дістатися лише підводним човном.

Poseidon Undersea Resort

Poseidon пропонує тижневе проживання по ціні від 30 тисяч доларів за двох.

Готель Oberoi Vanyavilas розташований в національному парку Рантхамбхор на півночі Індії. Збудований коло заповіднику тигрів, він є унікальним міксом сафарі та першокласної розкоші.

Для відпочинку на лоні природи пропонуються намети та окремі огорожені садочки. Читачі журналу Travel + Leisure назвали Oberoi Vanyavilas кращим готелем 2010-го року.

Oberoi Vanyavilas

The Peninsula Hotel, Гонг Конг. Цей готель із поважною 82-річною історією вирізняється висококласними деталями на кшталт мармурових ванн, плазмових екранів у кожній кімнаті та спа. З вікон відкривається розкішний вид на бухту Вікторія та на місто.

"Випити чаю в лоббі Peninsula - це квінтесенція вражень від Гонг Конгу", - так висловився головний редактор журналу Hotels Джефф Вейнштейн.

The Peninsula Hotel

Готель Le Sirenuse є найвідомішим на курорті Позитано, що в Італії. Він затишно розташувався вгорі на терасних скелях, що обвивають пляж та порт - якнайвдаліще, аби вхопити з нього весь захопливий краєвид прибережного містечка.

Напій лімончелло, що його подають у Le Sirenuse, надихнув комедійного актора Денні де Віто на створення власної лінії лимонних лікерів.

Le Sirenuse

Паризький готель Four Seasons George V із чудовим видом на Ейфелеву вежу нині належить саудівському принцові Аль-Валіду бін Талалу, який придбав його в 2008-му році.

"Коли я думаю про готелі посеред великих міст, завжди згадую про George V", - говорить Вейнштейн.

"У нього чудове розташування, це іконічний готель, до вас ставитимуться як до королівської особи, ви одержите враження, які не забудете", - запевняє він.

Four Seasons George V

The Point Resort знаходиться "десь у штаті Нью-Йорк", США.

"Перебування там змушує вас почуватися Рокфеллером, і не дарма - це старий Великий табір Рокфеллера, зведений на березі озера Адірондак, і він є втіленням сільських розкошів", - каже головний редактор Travel + Leisure Річ Бітті.

Частування для гостей готують повари світового класу, вечері подають надворі коло палаючих багать, обкладених камінням.

Місце розташування дерев'яних будівель, які багато років тому справді спорудили для себе серед лісів представники нью-йоркської бізнес-еліти, тримається у великій таємниці.

The Point Resort

До готелю веде "ґрунтовка", без жодних дороговказів, дістатися до місця зможе лише той, хто зарезервував номер. Поселитися в готелі можна за ціною від 1300 доларів за ніч.

Готель Emirates Palace Hotel, Абу Дабі, ОАЕ унікальний з двох причин: він є другим найдорожчим готелем з усіх колись збудованих, та в ньому встановлено перший у світі банкомат, що видає золото.

Від його розкошів голова йде обертом. Розташований менш ніж за 2 милі від центру міста, готель має власну гавань для човнів та майданчик для гелікоптерів.

Emirates Palace Hotel

Vertical Horizons Treehouse Paradise у Кейв Джанкшен, штат Орегон, США. Ліжка та сніданок - усе це ви знайдете на будинках деревах. Усього їх три, кожен витриманий в окремій тематиці.

Vertical Horizons Treehouse Paradise

Four Seasons Chiang Mai, Таїланд

"Облиште всі уявлення про те, яким може бути готель мережі. Цей курорт просто за містом має унікальну атмосферу житла в джунглях - підлоги тікового дерева, тайський декор, великі веранди з видом на гори та тераси рисових полів",- говорить Бітті.

"Я багато чому навчився на тутешніх кулінарних заняттях, а спа - бездоганне", - додає він.

Four Seasons Chiang Mai

Готель Ladera розташувався на острові Сент-Люсія в Карибському морі. Тутешньою "фішкою" є те, що номери вбудовані в схил пагорба. Ви перебуваєте практично на вершині піків острову. Готель має спеціальний відкритий павільйон для проведення весіль, дев'ять окремих вілл, 23 номери та прекрасне тропічне спа.

Ladera
Реклама:

Головне сьогодні