Опубліковано добірку найдивовижніших пляжів світу. Фото

— 1 серпня 2011, 18:00

Літо - час відпочинку на пляжі. Кожен пляж має свої особливості і по-своєму привабливий для туристів, пише Фокус.

Але є й такі пляжі, які відомі на весь світ, як найбільш незвичайні і найдивовижніші. До прикладу, знаменитий особливим червоним кольором піску пляж Kaihalulu.

Пляж Kaihalulu

Причиною виникнення цього "пляжного" феномена є те, що на південній стороні острова Мауї (Гаваї) знаходиться згаслий вулкан Кауки.

Унікальний зелений колір Papakolea Beach здобув, дякуючи місцевій вулканічній породі, що складається з хрізолітових кристалів.

Papakolea Beach

На південно-західній частині грецького острова Крит існує пляж Elafosini - казкової краси, з ніжно-рожевим кольором піску.

Elafosini

Elafosini ще називають Оленячим островом і знаходиться він в ста метрах від Криту, до якого можна легко дістатися просто прокрокувавши з підводного перешийку вбрід.

До Гавайської групи островів належить Black Sand Beach з незвичайним чорним кольором піску.

Black Sand Beach

Пляж Hyams Beach на південь від Сіднея (Австралія). Згідно з Книгою рекордів Гіннеса, цей пляж є родовищем найбілішого піску у світі і здалеку нагадує збиті вершки.

Hyams Beach

Найбільш неординарним вважається каліфорнійський пляж під назвою Pfeiffer Beach - пісок на пляжі має різноманітні кольори, починаючи від рожевого і закінчуючи пурпурним відтінком.

Pfeiffer Beach
Реклама:

Головне сьогодні