У Дубаї побудують еко-комплекс на альтернативній енергії та з кінними екіпажами

— 3 жовтня 2012, 15:15

Комплекс буде мати "нульовий" рівень відходів за рахунок організації комплексної системи обробки відходів. Будівля живитиметься сонячною енергією та використовуватиме кінні екіпажі, як засоби пересування, пише газета Emirates 24/7.

Територія новобудови становитиме 46 гектарів. Вона нараховуватиме 550 вілл, оснощених органічними фермами, сонячними батареями, спа-центр, курортну зону та освітню зону, а також водний канал та туристичну вежу, яка дасть можливість майбутнім гостям екомістечка оглянути його зі 100-метрової висоти.

За словами забудовника, 20% території компексу буде побудовано із екологічно чистих матеріалів, а навколо нього виросте зелений пояс із 20 000 дерев. 60% території проекта буде повністю озеленено.

За словами президента компанії Diamond Developers Фаріса Саїда, вартість маєтків в екомістечку буде помірною. "Ринок нерухомості Дубая відновлюється, і наразі спостерігається хороший попит на вілли і таунхаузи. Ціни зростатимуть, однак ми сподіваємось, що це зростання буде адекватним", - зазначив він.

Вартість комплексу складає 1 млрд. дирхамів (274 млн. доларів).

Реклама:

Головне сьогодні