Google та "Захоплюючий Київ" оголосили фотоконкурс. За селфі можна отримати планшет чи смартфон

— 6 травня 2015, 16:20

Для участі в конкурсі необхідно зробити оригінальне фото на тему "Мій захоплюючий Київ" в одній з трьох категорій: краще селфі на фоні Києва, найкраща фотосфера Києва і краща маленька планета Києва.

Головне, щоб у фотографії відчувалася атмосфера Києва; щоб, глянувши на вашу роботу, можна було сказати - так, це Київ!

Учасником конкурсу може стати будь-який громадянин України, якому виповнилося 18 років.

Слово "селфі" зовсім недавно увійшло в сучасний словник, але вже залишило свій слід в поп-культурі - популярність автопортретів, зроблених мобільними телефонами, просто зашкалює. Засновники пропонують зробити селфі на фоні цікавих місць Києва. Головне, щоб фотографія була оригінальною і відповідала концепції конкурсу, а решта залежить від вашої креативності та вибору вдалої локації.

Фотосфера - це цікава нова опція, яка допомагає показати улюблене місце друзям. Фотосферу легко зробити за допомогою Google Камери для Android. В результаті ви отримаєте кругову панораму, яку для участі в конкурсі потрібно завантажити на сайт Фотоколекції Google, і потім відправити посилання з фотосферою організаторам.

В результаті всі охочі отримають можливість здійснити віртуальну подорож до вашого улюбленого куточка Києва разом з вами.

Для того, щоб зробити "маленьку планету" улюбленого місця Києва, потрібно спочатку зробити кругову панораму, а потім за допомогою тієї ж Google Камери лише за кілька секунд перетворити її на оригінальне фото, яке представить звичні вулиці і площі Києва в абсолютно новому світлі. Або ж при бажанні можна скористатися будь-яким фоторедактором.

Роботи учасників українського конкурсу "Мій захоплюючий Київ" оцінить авторитетне журі, до складу якого ми запросили засновника проекту "Интересный Киев" Арсенія Фінберга, директора Google Україна Дмитра Шоломко, відомого українського фотографа Андрія Турцевича і майстра мобільної фотографії Олександра Ляпоту.

Переможці у кожній з трьох категорій стануть володарями смартфона на базі ОС Android Samsung Galaxy S6.

Автори робіт, що зайняли друге місце, отримають Android-планшет, а бронзові призери - медіа адаптер Google Chromecast.

Крім того, учасник, за роботу якого буде віддано найбільше голосів, отримає приз глядацьких симпатій - сертифікат на індивідуальний майстер-клас з мобільної фотографії.

Конкурс стартує 6 травня і буде проходити до 28 травня 2015 року. Імена переможців будуть оголошені на початку червня, відразу після Дня Києва.

Всі подробиці про конкурс та правила участі, а також поради фотографам-аматорам можна знайти на сторінці конкурсу http://interesniy.kiev.ua/photocontest/

Реклама:

Головне сьогодні