Туристичний портал назвав найкращий час, щоб заощадити на готелях

— 9 квітня 2016, 11:00

Звіт називається "Найкращий час для букінгу" і пропонує свій варіант прогнозу найнижчих цін на готелі.

Припущення мандрівників щодо того, коли ціни у готелях є найкращими, не завжди співпадають з реальністю, кажуть у компанії.

Бронювання подорожей в останню хвилину чомусь завжди вважається гарним способом укласти найвигіднішу угоду, але такі резерви не передбачають найзначніших заощаджень і залежать від напрямків.

TripAdvisor проаналізував готельні резервації та запити у 9-ти популярних регіонах світу для літніх місяців — червня, липня і серпня.

Хочете заощадити на мандрівках? Не бронюйте готель в останній момент. Фото racorn/Depositphotos

Так, мандрівники, які хочуть дешево пожити у готелях Європи влітку, мають бронювати номери за 3-5 місяців, щоб заощадити до 23% коштів порівняно із гарячою порою.

У Дубаї можна дешевше поселитися, якщо подумати про житло за 2 місяці до поїздки. Це найкоротший термін для заощаджень.

"Що найцікавіше, ті, хто бронює готелі дуже заздалегідь чи вже у найостаннішу хвилину, рідко отримують найвигідніші пропозиції. Для багатьох напрямків, готельні ціни знижуються найзначніше за кілька місяців до подорожі, — пояснив Джеймс Кей, речник TripAdvisor виданню Independent.

Готелі у Лондоні варто замовляти на 3-5 місяців раніше від подорожі. Фото Flickr, RockyLubbers

Тож ось найкращий час для бронювання готелів на літні місяці.

Дубай — протягом 2 місяців до дати подорожі, Париж — протягом 4-х, Сідней — протягом 5-ти, Стамбул — протягом 5-ти, Сингапур — від 2 тижнів до 5 місяців, Лондон — на 3-5 місяців раніше, Прага — від 2 до 5 місяців до дати подорожі.

Ця таблиця показує відсоток можливих заощаджень, якщо бронювання готелів вдасться здійснити у визначені терміни з першої таблиці.

Реклама:

Головне сьогодні