LaKarta – новий український стартап, який порадує шоперів

Одною з ознак сучасного міста є наявність десятків і сотень торгових мереж, магазинів, закладів харчування і т.п. Щоб привабити та утримати клієнтів заклади створюють дисконтні програми, які дозволяють заощаджувати гроші або ж отримувати подарунки і бонуси за кожну покупку.

Будучи учасником десятків таких дисконтних програм у різних магазинах, ресторанах, кафе, аптеках, службах доставки, кінотеатрах, супермаркетах ми змушені постійно носити з собою десятки дисконтних карт цих закладів, що породжує декілька незручностей – відсутність місця в гаманці для цих карт та витрату часу на пошук необхідної карти в момент оплати за товари чи послуги.

LaKarta – український проект, що швидко набирає популярність та своїх прихильників. Ідея стартапу проста і елегантна – навіщо носити з собою десяток різних карток від дюжини магазинів, якщо можна замінити їх однією або двома?

Достатньо просто заповнити форму на сайті, де необхідно вказати назви магазинів та номери штрих-кодів відповідних дисконтних карт і вже за тиждень отримати якісну пластикову карту, яка замінить 4, 6 або навіть 8 звичайних. Наприклад, маючи 16 дисконтних карт різних закладів (а це цілком реально для мешканця великого міста), їх можна замінити усього на дві карти LaKarta.

Навіщо носити з собою десяток різних карток від дюжини магазинів, якщо можна замінити їх однією або двома?

Користуватися LaKarta дуже зручно та легко. Окрім зручності заміни до 8 карт в одній LaKarta можна замовити декілька її дублікатів, тобто роздати по копії кожному члену сім’ї – це дозволить заощаджувати цілою сім’єю, що корисно як з точки зору сімейного бюджету, так і з точки зору економічного виховання дітей.

Щоб зробити вигляд карти особливим, сайт пропонує вибрати кількість кодів та обрати фон карти, що ще більше персоналізує її. База сервісу вже містить десятки торгових мереж і закладів, що дозволить просто і легко згенерувати карту ЛаКарта для будь-яких дисконтних карт.

У випадку, якщо потрібного магазину ще немає в базі, то його можна просто додати, для цього слід ввести його назву та завантажити фото карти, працівники сервісу знайдуть логотип в Інтернеті та згенерують штрих-код на базі фото.

Штрих-коди на карті LaKarta, а також підписи під ними такі ж як і на оригінальних картах, що забезпечує 100 % заміну оригінальних дисконтних карт картою LaKarta.

Нова картка нічим не відрізняється від звичайної кредитки, вона легко поміщається у будь-який гаманець або кишеню. Коди наносяться з двох сторін картки, тому і вдається домогтися максимальної економії місця. Сучасний дизайн, зручність користування і вигода для кожного клієнта - ось девіз роботи LaKarta!

Дізнайтесь більше про LaKarta та замовити карту можна на сайті http://lakarta.com.ua/

Як проходить замовлення карти можна переглянути на відео:

Реклама:

Головне сьогодні