Ukrainian Fashion Week Day 2. Чорнобривців насіяла мати

Одна з найбільш гучних подій другого дня українського тижня моди – презентація аромату для нашої країни від іспанського парфумера Рамона Монегала.

Під час Майдану він побував у Києві і захотів таким чином висловити свою любов до нас.

Через соцмережі зібрав від українців ті нотки, котрі у них найбільше асоціювалися з нашою країною.

Під час презентації ароматів звучала акустична версія гімну України

По результатам опитування Пан Монегал виготовив три варіанти парфумів і ось сьогодні всі бажаючі могли "послухати" їх у спеціальних акваріумах та проголосувати за фаворита.

Цікаво, що серед незвичних інгредієнтів, використаних парфумером були скошена трава та чорнобривці. Варіація з останніми, до речі, є фаворитом симпатій публіки за словами Ірини Данилевської.

Серед натовпу бажаючих й собі долучитися до вибору аромату, який буде презентований у двадцятих числах листопада у Києві самим парфумером, були публічні люди.

Наприклад, співак Олег Скрипка, дизайнер та активістка Ольга Навроцька, телеведуча Марися Горобець та організатор гучних концертів та подій Ірина Ковальчук. Кожен з них розповів, який варіант його улюблений і чому. Більшість з них обрала варіант номер 3, котрий здався всім жіночним та сильним.

Серед його нот: бергамот, мох, м’ята, скошена трава, диня, персик, грейпфрут, малина, жасмин та конвалія.

Ще одна цікава презентація другого дня Ukrainian Fashion Week у "Мистецькому Арсеналі" – Czech Art Fashion Space, кураторами якої виступили представники Чеського Центру у Києві.

На ній були представлені фотороботи Павела Гейни, а також прикраси Настасії Алейнікової. Хлопець спеціалізується на fashion-фотографії. Увагу привертають його світлини чеської оперної співачки літнього віку.

Фотороботи Павела Гейни (світлина автора)
Фото операної співачки

Настасія – білоруска, котра живе у Чехії та створює аксесуари та прикраси. Серед її проектів: сережки, натхнені картиною Вермеєра – "Дівчина з перловою сережкою".

Якщо говорити про покази другого дня, то варто відмітити дефіле Артема Клімчука. Цього сезону у дизайнера розпочався новий етап – донедавна він активно співпрацював з телепроектами, серед яких і "Ревізор" з Ольгою Фреймут (Артем створював одяг для телеведучої). Тепер же повернувся до створення колекцій.

Отож образ його героїні для цього сезону – дівчина, котра їде до столиці, щоб стати актрисою та закохується. Так її описує дизайнер.

Колекція Артема Климчука
Колекція Артема Климчука
Колекція Артема Климчука
Колекція Артема Климчука
Реклама:

Головне сьогодні