Що вдягнути в офіс? ®

— 17 червня 2015, 11:59

Кожна жінка прагне виглядати привабливо і сучасно за будь-яких обставин, і робота – не виключення. Якщо ви маєте намір досягти успіху в справах, дуже важливо пам'ятати про свою зовнішність та ретельно підбирати образи. У гардеробі повинні бути дві-три спідниці, жакети, дві-три блузи та, звичайно, кілька суконь. Сукня – особливий елемент гардеробу, якому частіше віддають перевагу. По-перше, це зручно і швидко, адже, не потрібно довго думати над комбінуванням, особливо, коли часу на збори обмаль, а по-друге, сукні підкреслюють жіночність, додаючи образу шарму та відчуття власної неповторності і впевненості у собі.

Якщо вам потрібно оновити модельний ряд ділових суконь, не поспішайте шукати обновки серед міжнародних брендів, звернуть увагу на українських виробників, які з кожним роком приємно дивують високою якістю та актуальністю своїх товарів, тому не дивно, що все більше українок віддають перевагу сукням та аксесуарам вітчизняних майстрів. Жінкам, які слідкують за модою та намагаються бути в тренді, варто звернути увагу на жіночі дизайнерські сукні від стильного бренду MY-FASHION. Бренд MY-FASHION був заснований у 2012 році. Його гасло – "Шукайте себе, а не річ" – відображає головну ідею створення одягу. Дотримуючись цієї філософії, модельєри розробляють fashion-одяг, який задовольнить найбільш вибагливий смак. Дизайнери цього бренду роблять одяг pret-a-porter красивим і жіночним, поєднують офісний дрес-код з новітніми модними тенденціями.

У цьому сезоні стилісти пропонують чарівним бізнес-леді сукні традиційних відтінків – сірого, синього, зеленого, а також нові кольори – оливковий, пісочний, карамель. Малюнок на сукні теж повинен бути дуже простим і невибагливим. В офісі доречне буде вбрання зі смужками або в клітинку. Пам’ятайте, одяг повинен налаштовувати на роботу, а не привертати зайву увагу. За кроєм ділова сукня теж може бути різною. Актуальні у цьому сезоні сукні-футляр, строгі сукні з коміром, сукні А-силуету та з акцентом на талії. Щоб однотонна сукня простого крою не виглядала нудною, додайте аксесуари. Для денного образу слідкуйте, щоб вони не були занадто коштовними та великими. А для перетворення ділової сукні у вечірній образ – надайте перевагу більш вишуканим аксесуарам.

Реклама:

Головне сьогодні