Молодих українських фешн-талантів підтримає London Fashion Week

— 17 вересня 2015, 15:01

За словами Пабло Росселло, директора з розвитку арт-програми Британської Ради в Україні, метою програми є розширення її міжнародних зв’язків та можливостей для демонстрації своєї творчості на ранніх етапах кар’єри.

"Мода – одна з найцікавіших креативних індустрій в Україні, але й одна з найменш відомих світові. За допомогою цієї програми ми сподіваємось зробити помітний внесок в інтернаціоналізацію та розвиток сектору, який справді на це заслуговує", - каже він.

Програма Fashion DNA проходитиме за підтримки Ukrainian Fashion Week та London Fashion Week. Вона включатиме премію "Відкриття року", що відзначить найкращого молодого дизайнера року.

Дизайнери, що увійшли у шорт-лист номінації "Відкриття року" відвідають майстер клас з брендингу від Foxall Studio – Лондонської агенції з розвитку модних брендів. Роботи учасників майстер класу увійдуть до спеціальної збірки тиражем 2500 копій та стануть основою інсталяції під час UFW.

Крім цього, два учасники майстер класу, обрані Foxall Studios, приєднаються до переможниці премії "Відкриття року" у Лондоні під час London Fashion Week (лютий 2016). Всі три делегати від України відвідають London Fashion Week та візьмуть участь в програмі з бізнес розвитку.

Foxall Studio’s Bond Street Windows project

Згодом Британська Рада та Foxall Studios оберуть одного дизайнера, котрий представить Україну на щорічній виставці International Fashion Showcase в Сомерсет Хаус, що організовується спільно з Британською Модною Радою.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні