На ЗНО з математики не допустили частину учасників через ознаки ГРВІ

Катерина Хорощак — 26 червня 2020, 12:20

83 учасників Зовнішньоо незалежного оцінювання не допустили до пунктів тестування, з них 30 – через виявлення ознак гострих респіраторних захворювань.

Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти, який організовує ЗНО.

"За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з математики взяли 152 180 осіб, що становить 81,79 % від загальної кількості зареєстрованих", додають в УЦОЯО.

Організатори наголошують, що учасники ЗНО, які не змогли взяти участь в основній сесії тестування з математики через причин, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії.

Для цього необхідно упродовж 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

Фото: phodopus/Depositphotos

Нагадаємо, щоб допомогти абітурієнтам підготуватися до проходження ЗНО, УЦОЯО спільно з партнерами створили відеоінструкції для популярних предметів.

Вас також може зацікавити:

ЗНО з історії України: аналіз, лайфхаки та поради експертів

ЗНО з української мови та літератури: підготовка, онлайн ресурси, лайфхаки від експертів

ЗНО з англійської мови: онлайн-підготовка, аналіз завдань та поради від репетиторів

Як проходитиме ЗНО-2020: за яких умов впустять з температурою 37,3°C, як сидітимуть учасники та як пити воду в масках

Вступ-2020: дати, нові умови, прогнози університетів щодо прийому та поселення в гуртожитки

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні