Сервіси з вибору послуг в Україні: що це і як ними користуватися?

Завдяки розвитку інформаційних технологій, практично у всіх містах України сьогодні доступна велика кількість послуг, які можна замовити, не входячи з дому. Пропонувати послуги через інтернет можуть як дрібні виконавці, так і великі компанії. Питання в тому, як правильно обрати необхідну послугу у цьому різноманітті та не схибити з виконавцем?


Що замовляють через інтернет?

Сьогодні в Україні працює цілий ряд інтернет-сервісів та приватних виконавців, у яких можна замовити практично будь-яку послугу:

- клінінгові послуги – професійне прибирання будь-яких приміщень – від прибирання квартир і котеджів до офісів та територій;
- ремонт побутової та мобільної техніки;
- доставка будь-чого: букетів із квіті, оригінальних подарунків, готових страв, продуктів із супермаркету та багато чого іншого;
- різноманітні побутові послуги – виклик сантехніка, електрика, будівника чи будь-якого іншого спеціаліста такого напрямку;
- послуги краси: манікюр, педікюр, косметологія та інше;
- квитки на культурні заходи: білети в планетарій чи дельфінарій;
- подорожі до інших міст чи країн та багато іншого.

Уже з’явилися сайти, які збирають у себе найкращих виконавців за усіма найбільш затребуваними напрямами.


Сервіси вибору послуг – майбутнє ринку інтернет-торгівлі

За даними маркетингового агентства MMR, у 2014-2015 рр, незважаючи на кризу, ринок електронної комерції зріс на 20-25%. Споживачу стає все важче слідкувати за всіма пропозиціями, що надаються в інтернет-магазинах, адже фізично неможливо переглянути товари на 10-20 сайтах, не витративши при цьому багато часу.

Саме тому сьогодні набирають популярності сервіси з вибору послуг, які дозволяють замовити через один сайт товари та послуги з різних магазинів, і, при цьому, зекономити час та кошти.

Першим інтернет-сервісом із вибору послуг в Україні є MYService. Він виступає в якості посередника між продавцями та клієнтами, дозволяючи обом сторонам економити час та кошти.

На сьогодні MYS працює практично в усіх містах України, а незабаром почне свою діяльність і в ряді сусідніх країн, що дозволить розширити товарний асортимент. Це також стане суттєвою перевагою і для продавців, які отримають можливість для виходу на нові ринки.

MYService об’єднує послуги як компаній, так і приватних осіб, що значно розширює можливість вибору для покупця та дозволяє зменшити ціну внаслідок високої конкуренції між продавцями.

Практично завжди ринок будь-яких товарів та послуг з часом монополізується, і інтернет-торгівля не виняток. Тому уже зараз стає цілком зрозуміло, що майбутнє цієї галузі розвиватиметься у напрямку аналогічних сервісів.

Приєднуйтесь до MYService у соціальних мережах:
https://www.facebook.com/myservice.ua
https://vk.com/mys_ua

Реклама:

Головне сьогодні