Жан Рено завершить кар’єру зйомками в українсько-французькому трилері "Останній крок"

— 26 січня 2018, 13:55

Французький режисер Фредерік Петіжан спільно з українською продакшн-компанією зніматиме фільм "Останній крок".

Жан Рено. Фото kinokopilka.pro

Головну роль у фільмі виконає відомий актор Жан Рено, для якого ця стрічка стане заключною в його кінокар’єрі, повідомляє Держкіно.

Окрім режисури, над сценарієм фільму працює француз Фредерік Петіжан.

"Останній крок" – це розповідь на межі психологічного трилера та фільму-ініціації, між вчорашнім та сьогоденним, де кожен елемент підкреслюється та посилюється ретроспективою. Ця розповідь виводить на сцену головного персонажа Генрі, героя кількох днів, що дивно сплетені між собою за допомогою ненависті та зачарованості", – розповів Петіжан.

Проект стрічки "Останній крок" став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно.

26-го січня агентство уклало контракт про надання повнометражному копродукційному фільму "Останній крок" державної фінансової підтримки розміром 21 мільйон 630 тисяч гривень.

Загальна вартість виробництва фільму – 73 мільйони 877 тисяч 206 гривень.

"Останній крок" – це спільний проект України та Франції. З французького боку виробництво картини здійснюють компанії "EAST 35" та "SEVEN 52", з українського – "Іст Вест Продакшн".

[L]Продюсерами фільму стали Корін Бенішу, Лоран Тальрон, Флоранс Моос, (EAST 35", "SEVEN 52"), Оліас Барко та Олег Герман "Іст Вест Продакшн").

Оператором-постановником стрічки є триразовий лауреат премії "Сезар" французький кінооператор Т’єррі Арбоґаст.

У фільмі також зіграють канадська акторка Сара Лінд, англійський актор Том Хоппер, американський актор Гарі Дурдан, а також українські актори Ігор Цишкевич, Маргарита Бурковська, Олег Карпенко та інші.

За сюжетом стрічки, найбільш розшукуваний з-поміж анонімних найманих вбивць, Генрі насолоджується самотньою відставкою на березі маленького віддаленого озера в Канаді.

Дівчина при смерті, після тяжкого нещасного випадку на мотосанях, знаходить прихисток у його домі. Чоловік, котрий усе життя вбивав, вперше рятує життя.

Зйомки фільму відбудуться у Карпатах (на озері Синевир), у Києві, в Нью-Йорку та в Канаді.

Вихід стрічки у прокат запланований на 2019-ий рік.

Реклама:

Головне сьогодні