Викладачі київських вишів вербують студенток до борделів?

— 2 березня 2012, 13:38

Дилери об'їжджають найвіддаленіші куточки України, щоб зібрати дівчат під дахами київських борделів.

Про це свідчить журналістське розслідування програми "Гроші", пише ТСН.

Як з'ясувалося, секс-індустрію до Євро-2012 готують і розвивають викладачі престижних столичних вишів.

Так, журналістам вдалося викрити викладача Національного Авіаційного Університету, яка з 2005 року працює викладачем кафедри країнознавства і туризму факультету міжнародної інформації і підробляє у борделі.

Випускниця цього вишу, яка допомагала з розслідуванням, одразу впізнала свою викладачку, коли прийшла на співбесіду до київського ескорт-агентства. Так, стало відомо, що викладачка вузу працює так званим диспетчером, чи як називають її між собою дівчата - "мамкою", а мешкає в університетському гуртожитку, де дуже легко вербувати студенток.

Один із таких борделів знаходиться неподалік від НСК "Олімпійського", щоб фанатам Євро-2012 не довелося далеко ходити. У ході розслідування з'ясувалася, що цей будинок входить до мережі борделів і включає в себе 12 квартир, в кожній з яких постійно перебувають кільканадцять дівчат.

Живуть вони не дуже в добрих умовах. В "апартаментах" немає гарячої води, а інтер'єр квартир далеко не розкішний. Самі ж дівчата, як зазначають журналісти "Грошей", мають нездоровий вигляд, дуже втомлені і отримують невеликі гроші.

Щоб дівчатам звільнитися з такого закладу – потрібен особистий дозвіл їхнього керівника, а в разі, якщо дівчина знову захоче повернутися, їй потрібно буде сплатити штраф у розмірі 2 тисяч доларів.

Реклама:

Головне сьогодні