Львівських учнів добу тримали в аеропорту. Діти спали на підлозі - ЗМІ

— 24 квітня 2012, 11:05

Матраців підліткам не дали – тільки маленькі подушки і ковдри, пише газета "Сегодня".

Діти поверталися літаком польської авіакомпанії LOT після двотижневої навчальної поїздки в Канаду. Вони повинні були бути вдома в минулий четвер в обід, а прилетіли лише в суботу ввечері.

Усі фото газети "Сегодня"

Мама гімназиста Владислава Кривуна Світлана розповіла, що спочатку на добу затримався рейс Торонто-Варшава. У Канаді хлопців поселили в готель і нагодували. Після прильоту до Варшави їм оголосили, що їх літак до Львова уже полетів, і вони полетять додому тільки на наступний день, в суботу.

"Батьки тут з розуму сходили! Я зверталася до представництва авіакомпанії LOT у Львові і мені пообіцяли, що зроблять для дітей одноразові візи, поселять до готелю, – розповідає Світлана Кривун. – Але цього не сталося. Після стомлюючого 9-годинного перельоту діти ночували в аеропорту, а нагодували їх тільки після того, як керівники групи підняли шум. Уявляю, якби таке сталося з польськими дітьми у Львові – був би вже міжнародний скандал".

У представництві авіакомпанії LOT у Львові "Сегодня" заявили, що знають про інцидент, але пояснити, чому дітям не надали нормальний нічліг, відмовилися. Батьки збираються писати скаргу в варшавський офіс компанії і, можливо, домагатися компенсації за моральну шкоду.

Реклама:

Головне сьогодні