Інтернет-юзери почали "полювання на педофілів". Вже є перші результати. Відео

— 5 квітня 2012, 16:00

Чоловіки реєструються в інтернеті під іменем неповнолітньої дитини. Після того, як педофіли починають до неї залицятись, хлопці вдають зацікавленість пропозицією. Погоджуються на зустріч, але замість гарненької дитини, до педофіла приходять кілька молодиків.

На першому ролику користувача MrSpravedlyvist, загруженому на Youtube 19 березня, педофіл прийшов на зустріч з "13 річною дівчинкою". Як зазначається у анотації до відео, "на жаль в наше поле зору він потрапив запізно, було виявлено що від нього вже постраждала одна дівчинка 13 років".

Телефонуючи безпосередньо перед зустріччю, хлопці переконуються, що перед ним – саме той чоловік, який і хотів зустрітись з дівчиною

На зустріч з педофілом, хлопці приносять переписку з дитиною як доказ намірів.

На другому відео, загруженому 3 квітня, педофіл хотів зустрітись з хлопчиком. Але знову ж таки зустрів дорослих чоловіків. У анотації до цього відео зазначається "Хвалився що в дома має цілу колекцію дитячого порно з ним в головній ролі! Має сина..."

MrSpravedlyvist закликає інших інтернет-юзерів реєструватись під видом 12-13 річної дитини і чекати, коли педофіли самі вийдуть на зв’язок.

Водночас, борці з педофілами просять вести листування грамотно і не провокувати на секс, приходити на зустріч групою як мінімум у три людини.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні