Англійські фани загубили друга-інваліда. Допоміг киянин

— 12 червня 2012, 16:26

Вболівальник з Києва допоміг нещасному приїхати до Харкова, повідомляє Інтерфакс.

Неприємність з англійським уболівальником трапилася ще 9 червня, але відомо про це стало тільки зараз, тому що історія має некримінальний характер. До міліції звернулася адміністрація одного з ресторанів Києва з інформацією про те, що в їхньому закладі перебуває іноземний вболівальник в інвалідному візку, який не може повідомити про себе нічого зрозумілого.

Співробітники міліції виїхали на місце і через деякий час з'ясували, що загублений відвідувач - англійський уболівальник. Відпочивав він у цьому закладі разом з друзями.

Найімовірніше, розваги гостей столиці супроводжувалося розпиттям спиртних напоїв, адже вони просто забули свого друга-інваліда в ресторані, а самі поїхали до Харкова на черговий матч турніру.

Один з відвідувачів закладу - киянин - виявився небайдужим і вирішив допомогти англійцю. Українець купив іноземному фану квитки, супроводжував його на поїзд і домовився зі своїми знайомими в Харкові, щоб ті зустріли вболівальника і допомогли зв'язатися з його забудькуватими друзями.

Реклама:

Головне сьогодні