Дівчина, яка потрапила до лікарні через банан, померла

— 2 січня 2013, 16:52

1-го січня дівчина померла у лікарні. За словами її хлопця, попередній діагноз - серцева недостатність, викликана пневмонією.

Вікторія разом із братом та подругою перебувала на вечірці, де взяла участь в одному із конкурсів. Його завданням біло з'їсти на швидкість банан. Приз - алкогольний коктейль. За свідченнями деяких очевидців, під час гри дівчина начебто подавилася бананом, внаслідок чого їй стало зле.

До розважального закладу одразу ж викликали швидку. До її прибуття першу допомогу надавав брат дівчини.

За даними МВС України у Полтавській області, після того, як прибули медики, першопочатково лікарі встановили діагноз – асфіксія.

Однак згодом, після ретельного обстеження пацієнтки фахівцями із обласного центру, які прибули на допомогу місцевим лікарям, стало відомо, що дівчина не вдавилася бананом, а отримала серйозні опіки, внаслідок вдихання високотемпературних парів алкоголю (можливо після вживання спиртного напою "самбуки", яким, за свідченнями деяких відвідувачів закладу, вона запила банан та вдихнула гарячі пари).

[L]За словами Олени Панькової, яка перебувала у лікарні куди доправили дівчину і яка збирала гроші на її лікування, вона телефонувала до різних інстанцій, аби привернути увагу до події та "дати їй шанс на одужання", але ніхто не відгукнувся. Телефон міського голови взагалі був вимкнений, а місцеві лікарі казали, що тримають ситуацію під контролем.

Утім, вона також зазначає, що до лікарні телефонували із МОЗу, аби прояснити ситуацію, і там фахівців також запевнили, що збирався консиліум лікарів і наразі вони вирішують, що робити із пацієнткою.

19-річна Вікторія, яка є сиротою померла 1 січня у лікарні. В неї залишився старший брат. Наразі очікуються результати судово-медичної експертизи.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні