Українська стала офіційною на міжнародному конкурсі блогерів

— 4 лютого 2013, 18:32

Про це повідомляється на офіційному сайті керівництво Deutsche Welle Blog Awards.

Всі попередні роки журі конкурсу розглядали номінантів лише з 11 мовних секторів, серед яких української мови не було. Блогери з України мали шанс потрапити до переліку номінантів лише якщо писали свої проекти російською мовою. Переможці The BOBs визначаються рішенням міжнародного журі та за результатом відкритого онлайн-голосуванням користувачів з усього світу.

Найближчі два роки постійним членом журі від України обрано журналіста "Української правди" Мустафу Найєма.

Щорічний міжнародний конкурсу блогерів The BOBs (Best of the Blogs) був заснований у 2004 році. Номінантами конкурсу можуть стати будь-які блоги, написані однією з 14 конкурсних мов. Приз конкурсу The Bobs присуджується у 34 номінаціях – шість міжнародних та 28 мовних (14 блогів та 14 мікроблогів).

Прийому пропозицій триватиме з 6 лютого по 6 березня 2013 року. Відкрите голосування за фіналістів конкурсу – з 3 квітня по 7 травня. Щодоби можна буде віддати один голос в кожній номінації.

Остаточний перелік усіх переможців – за версіями журі та користувачів – буде оприлюднено 7 травня 2013 року на сайті The Bobs. Переможці конкурсу будуть запрошені на церемонію нагородження, яка відбудеться 18 червня 2013 року під час медіа конференції Deutsche Welle Global Media Forum у Бонні.

З повним описом усіх номінацій та умов конкурсу можна ознайомитись на офіційному сайті The BOBs.

Реклама:

Головне сьогодні