"Ми озброїмося футболками": новий революційний трек. Відео

— 12 лютого 2014, 13:54

За словами гітариста Василя Косого, пісня була написана раніше, коли "була ота історія з футболками "Спасибо жителям Донбаса".

"Пісня народилась ще влітку, але нажаль не втратила своєї актуальності і зараз. Тому ми вирішили записати її та викласти в інтернет", - розповів він "Українській правді. Життя".

За словами Василя, вона присвячена "всім тим, хто досі вірить у перемогу і не здається".

Зокрема, у пісні є такі рядки: "Шоломи і кулі ловлять ваші накази, Ви на силі звихнули, ви загрались маразмом" та "Ми підпалимо цю епоху, Це одна з найперших цілей".

"Влада в теперішньому вигляді це подразник для кожного адекватного громадянина. Вони нас "надихають" на творчість - музикантів на пісні, художників на малюнки, архітекторів на барикади, барменів на... Коли хвиля різношерстної творчості знесе цю систему в нас будуть позитивніші теми для творчості. Не претендуємо на якусь музичну геніальність, просто це наш спосіб висловити свою громадянську позицію", - сказав Павло Черя.

Як зазначив Майкл Щур, футболки - це зброя, якої також бояться.

"Ну от - то давайте озброїмося ними. Поки зброя у нас не у вільному продажі, давайте озброюватися футболками. Це ж не просто одяг - це засіб масової інформації. А тепер чекаємо заяву Лукаш/Портнова/Олійника/Колесніченка/Лук'янова про те, що виготовлення футболок підлягає ліцензуванню і регулюється Нацрадою", - каже він.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні