Тест

В столиці скасовують концерти російських виконавців

Зокрема, гроші уже повертають за квитки на концерти Володимира Кузьміна, Олександра Розенбаума, Хору Турецького, Сергія Пєнкіна, гуртів "Аліса", "Кукринікси", "Наутілус Помпілус", балету за участі російських зірок та на виставу Юрія Куклачова.

Як вдалося з'ясувати кореспондентові "Української правди. Життя", у балеті "Дон Кіхот", який мав відбутися 24-го квітня у Національній опері України, за участю російських зірок Сергія Полуніна та Катерини Крисанової, тепер танцюватимуть українські зірки.

У національній опері повідомили, що балет відбудеться, але уже без російських танцюристів.

Скасовано також і концерт "Хору Турецького". За словами організатора, який не побажав називати своє прізвище, від гастролей до України відмовляються самі артисти.

"Люди бояться виступати, через події, які нині відбуваються в Україні. Уже скасовано нами три концерти - Алєгрової, Турецького та Трофіма. Артисти просто бояться", - повідомляють організатори.

Крім того, скасовано концерти Володимира Кузьміна та Сергія Пєнкіна, які мали відбутися у Жовтневому палаці. В адміністрації концертного майданчику повідомили, що жодних коментарів та інтерв'ю вони не дають.

Що стосується британського рок-гурту "Motorhead", то на сайті одного із білетних сервісів сказано, що "в умовах політ-економічної нестабільної ситуації в Україні, організація великомасштабних заходів дуже складний процес".

Українська правда. Життя