Тест

Італійський готель створив культурну пам'ятку для туристів із Росії. Відео

Так, за словами Людмили Радченко, під час відпочинку в готелі, правило номер один - вітатися, посміхатися та дивитися в очі співрозмовнику. "Італійці привітні та життєрадісні. Було б непогано і нам до них наблизитися", - каже вона.

Правило номер два - поважати не лише власника готелю, а і весь персонал. "Замість того, аби лишати величезні чайові, краще подякувати за сервіс та гарну кухню", - розповідає вона.

Правило номер три - уникати надмірностей в одязі, а вдягатися зручно і практично. "Російські жінки полюбляють фірмовий одяг і взуття на підборах. Утім, у басейні можна обійтися і без них", - каже жінка.

За словами італійця, найбільше культурні розбіжності між націями, помітні за столом. "Не варто дивуватися, якщо всі страви виносять по черзі. І ще одна деталь - в Італії каппучіно не п'ють перед обідом", - радять у готелі.

Іще один пункт: не потрібно італійців примушувати випивати горілку "всю за раз", аби не стати свідками непритомних від алкоголю італійців.

Залишаючи готель, туристам радять посміхнутися та залишити свій відгук.

Утім, у коментарях, імовірно російські туристи, вилили всю свою ввічливість, грамотність і бажання об'єднувати культури.

"Українська правда. Життя"