Тест

В Україні стартував флешмоб: ‪#‎PoroshenkoPohovoryZNarodom‬. Фото

"У найскладніші для країн моменти реальні лідери нації звертаються до народу, пояснюючи причини зроблених кроків. Президент про щось домовився в Мінську. Про що – ми дізнаємося через коментарі політиків, західні ЗМІ, а також – що найгірше – через ЗМІ нашого ворога. Але не через президента країни", - пише на своєму Facebook Максим Саваневський, який і став ініціатором цього флешмобу.

Ініціатор флеш-мобу Максим Саваневський

"Вчора Рада проголосувала закони по Донбасу. Президент не пояснив, що це за закони і навіщо вони. І, як наслідок, знову вал здогадок та спекуляцій. Одні кричать, що Порошенко здав країну, інші – що він її рятує. Одні кажуть, що треба припинити платити податки, бо з держбюджету тепер будуть фінансувати сепаратистську владу на Сході, а Луценко каже – читайте уважно закони, а не заголовки ЗМІ. Закони вніс Президент. Хай виступить і пояснить свою позицію. Чи ми не гідні його уваги?", - написав Максим.

‪Хештег #‎PoroshenkoPohovoryZNarodom пішов гуляти інтернетом, і вже можна знайти кілька фотографій, з проханням до Порошенка поговорити з народом.

Alexandra Alyoshina
Картинка від Олександр Ґонтар
Малюнок від Бандеровская чупакабра

Українська правда. Життя