Волонтери запустили сервіс із блокування інтернет-тролів

— 25 березня 2015, 15:48

Як йдеться у офіційному повідомленні новоствореної організації, головне завдання сервісу - блокування джерел антиукраїнської пропаганди в соцмережах, а основний метод - відправка скарг на конкретних користувачів і їхні повідомлення.

"Крім базових аналітичних інструментів (інформація про користувача, список друзів) сервіс надає функції, недоступні в соцмережах: вибірка коментарів конкретного користувача, пошук по його повідомленнями. Таким чином відбувається виявлення акаунтів інтернет-тролів і ботів, які не публікують власні повідомлення, але активно коментують", - сказано в повідомленні організації.

На рахунку волонтерів TrolleyBust вже зараз сотні заблокованих акаунтів сепаратистів і джерел пропаганди. Оскільки в базі знаходяться десятки тисяч акаунтів, що підривають державність України, головним завданням сервісу зараз є об'єднання зусиль з іншими волонтерами для масової блокування цих акаунтів.

База сепаратистів

"Ми розраховуємо на те, що наша робота приносить реальні плоди і забезпечить перевагу в інформаційній війні. Чим раніше ми переможемо, тим більше життів наших хлопців - захисників України збережемо. Ми не просто віримо в перемогу України, ми активно допомагаємо цього", - заявляють учасники проекту.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні