Мешканець Севастополя організував гастро-тури до материкової України

— 15 травня 2015, 12:53

Так, на своїй сторінці у Facebook, він написав, що пропонує гурман-тури за "недорогою та якісною їжею в Україну".

"Виїзд о першій з Севастополя. Дорогою Бахчисарай, Сімферополь, Армянськ. Збираємо бажаючих. Приїжджаємо о 8-ій ранку, гуляємо магазинами до 15.00 і їдемо назад. Вартість проїзду 2500 рублів (близько 1000 грн.)", - рекламує він свої послуги.

Він також пропонує кримчанам купити ковбас, масло, сир, солодощі та рибу. "Ми за здорове та смачне харчування", - пише він.

Андрій погодився поспілкуватися із кореспондентом "Української правди. Життя" та розповів, що попит на такі тури доволі високий. "Вот уже в Херсоне. Машина на 3 поездки полная. Мы всю жизнь ездили сюда. Ездят мои соседи и друзья в основном", - каже він.

Чоловік розповідає, що зазвичай купують херсонське масло, каховську рибу, тверді сири та миколаївську ковбасу.

Він зазначає, що головна причина, чому кримчани їздять за продуктами в Україну - це звичка. "Здоровая еда - это здоровая нация и экономия бюджета. Я кушаю все. Но если есть возможность кушать более привычные продукты то стараюсь кушать их. Вот вас перевести только на бананы. Они же вкусные. Но вы не привыкли к ним. Так и я. И таких много", - ділиться чоловік.

"У меня ничего не поменялось. Тот же дом, та же семья и те же проблемы. И дай Бог что бы мама была здорова. Стрептоцид тоже не продают в аптеках. А у меня бабушка-соседка им засыпает раны. Вот тоже помогаю. Вожу по-немногу", - каже Андрій.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні