В уанеті запрацювала нова соцмережа "Козакам", дуже схожа на "Вконтакте"

— 9 червня 2015, 14:24

Її інтерфейс дуже нагадує російську соціальну мережу "Вконтакте". Вона має практично й ті самі розділи. Лише розміщені вони не вертикально, а горизонтально, вгорі.

Як розповів "Українській правді. Життя" адімінстратор і засновник ресурсу Юрій Казинський, "Kozakam" - це перша українська мережа, в якій користувачі можуть не бояться, що їх листування будуть перечитувати спецслужби, можуть вільно писати свою думку в коментарях і записах на стіні. "Ми не плануємо заробити на сайті, наша мета - це безпечне спілкування користувачів", - каже він.

Схожість із "Вконтакте" пояснює тим, що багато користувачів звикли саме до російської соціальної мережі і дуже важко налаштуватися на інший дизайн. Він додає, що жодного стосунку до неї "Козакам" не мають.

На сайті є також розділ "музика". Поки що він має лише 33 аудіозаписи, серед яких треки української виконавиці Лами, Тіни Кароль, а також Наговіцина, Лани дел Рей та трошки інших.

У відеозаписах - відео, де Ірина Білик та Святослав Вакарчук виконують пісню Скрябіна "Мовчати".

На сьогоднішній день, "Козаком" вже користується 171 особа, разом з адміністратором. На його сторінці йдеться, що у мережі "Козак" можна спілкуватися з друзями, знайомитися, завантажувати і ділиться фотографіями, грати в ігри.

"Швидше реєструйтесь і запрошуйте друзів, за це ви отримаєте "Яники", за які можна купити і подарувати подарунки друзям", - пише він.

Спеціальна валюта, якою можна буде розрахуватися за подарунки друзям


Як відомо, раніше було створено соціальну мережу WEUA, яка виникла внаслідок бойкоту російських "Однокласники" і "Вконтакте", а також соціальну мережу "Друзі", до якої можуть доєднатися тільки українці.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні