Новий сайт для об'єднання мешканців багатоповерхових будинків®

— 19 листопада 2015, 10:00

Тепер на сайті moydom.com можна зареєструвати свій будинок, знайти своїх сусідів, розповісти про існуючі проблеми та питання, що потребують вирішення, об'єднатися і покращити свої умови проживання.

Кожен, кому хоч раз довелося рятувати свою квартиру від потопу або провести кілька годин у ліфті, який раптово зламався, знає, наскільки важливим буває вчасно оповістити про проблему не тільки комунальні служби, але й сусідів по під'їзду.

Ситуації, вирішити які поодинці неможливо, або вкрай важко, відбуваються досить часто. Особливо, якщо мова йде про проблеми багатоквартирного багатоповерхового будинку. Безумовно, можна і навіть потрібно закидати комунальні служби заявами, але набагато легше вирішувати подібні питання спільно.

Довгий час чи не єдиним варіантом вирішення таких питань були загальнобудинкові збори. Однак з урахуванням роз'єднаності сусідів, яка, на жаль, спостерігається в багатьох будинках і під'їздах, найчастіше на такі зібрання мало хто приходить.

Автори соціальної платформи Мій Дім створили універсальне рішення, здатне швидко об'єднати навіть зовсім незнайомих між собою мешканців. Потрібно пройти швидку реєстрацію на сайті moydom.com, вказати номер будинку і створити ваше віртуальне будинкове ком'юніті. Запросивши в moydom.com сусідів, ви зможете виносити на обговорення будь-які питання.

Зовсім скоро має вийти мобільний додаток, за допомогою якого можна буде завжди залишатися в курсі останніх новин вашої багатоповерхівки, коментувати обговорення і звертати увагу на важливі, на вашу думку, деталі.

Головна ж мета платформи - покращення життя кожного мешканця будинку. Об'єднавши зусилля (у тому числі, з мешканцями прилеглих будинків), можна зробити більш ефективною роботу ЖЕКів та ОСББ. Важливою особливістю платформи Мій Дім є можливість спілкування між представниками різних спільнот.

Чим швидше ви заселитеся в ваш віртуальний будинок і розповісте про новий сервіс сусідам, рідним, друзям і знайомим, тим швидше і ваша багатоповерхівка, і багатоповерхівки вашого району і міста отримають дієвий інструмент для вирішення практично будь-яких комунальних проблем.

Реклама:

Головне сьогодні