200 байкерів привезли до школи 10-річного хлопця, що страждав від булінгу. ВІДЕО

— 23 червня 2017, 16:05

10-річний Ксандер Роуз дуже потерпав від знущань однокласників, тож аби повернути йому бажання навчатися й відлякати кривдників, 200 байкерів підкинули малого до школи.

10-річний Ксандер Роуз дуже потерпав від знущань однокласників. Фото cbc.ca

Мама Ксандера розповіла, що булінг через нібито зайву вагу тривав протягом всього навчального року, а взимку доходило до погроз життю її сина, повідомляє СВС.

10-річний школяр зліз з мотоцикла у власній шкірянці й гордо усміхаючись зайшов у приміщення школи в супроводі кількох байкерів.

Цього року у школах Нової Шотландії (Канада), в одній із яких навчається Ксандер, наклали на себе руки троє підлітків. Батьки одного розповіли, що причиною став саме булінг.

Мама хлопчика розповіла, що не хоче, аби її син опинився у цьому списку.

[L]Вона зверталася до адміністрації школи, соціальних служб та поліції, однак почувалася людиною, яка стукає у зачинені двері, намагаючись пояснити, що булінг – це серйозно.

"Ми дивилися, як він замикається у собі – він не хотів ходити до школи, навіть зі своєї кімнати не виходив днями", – пригадала жінка.

Саме тоді вона звернулася до спільноти байкерів "Захисники дітей", які й організували "ескорт" Ксандеру.

Один із організаторів феєричної появи хлопчика у школі, Майк Бассо розповів, що їх самих схвилювала ця подія й тепер байкери сподіваються, що у малого зросла самооцінка і знову повернулося бажання ходити до школи.

"Усі, хто приїхав сьогодні із Ксандером – його брати і сестри. Він – один з нас. Якщо однокласники матимуть проблеми із ним, вони також матимуть їх з нами", – сказав Майк.

Реклама:

Головне сьогодні