Чоловік-трансгендер народив сина у гей-парі, яка вже має 2 всиновлених дітей

— 2 серпня 2017, 17:35

34-річний Трістан Різ народив сина на ім'я Лео після того, як рік тому пережив викидень.

Малюка він виховуватиме із партнером Біффом Чеплоу, йдеться на The Daily Mail.

Для того, щоб народити дитину, Трістанові довелося попрацювати над собою.

Він народився жінкою і почав приймати гормони 10 років тому. Він не робив операцій, а для того, щоб завагітніти просто перестав уживати звичні препарати.

Перша спроба народити дитину для нього була невдалою – Трістан втратив малюка на 6 тижні вагітності. Але це не спинило закоханих – Біфф погодився спробувати ще раз.

Тепер обоє збираються виховувати Лео та ще 2 всиновлених дітей – Райлі та Хейлі, які є племінником і племінницею Біффа. Біологічних тата й маму цих дітей позбавили батьківських прав.

"Я вже перестав сподіватися мати власних дітей – навіть не думав, що це можливо. Біологічна дитина… Та я про це навіть мріяти не міг! Мені завжди здавалося, що цього ніколи не станеться, а потім довелося багато часу і зусиль витратити на прийняття своєї чоловічої ідентичності", – розповів Трістан.

[L]Вони з Біффом довго вагалися, тому що той не був упевнений, що готовий народити власну дитину, але все-таки зважилися.

Лео народився здоровим на втіху татам.

Нагадаємо, британці Хайден Кросс і Скотт Паркер обоє були народжені жінками, пізніше визнали свою чоловічу ідентичність й народили власних дітей.

От тільки обоє не можуть примиритися, хто став першим трансгендером у Великій Британії, який зміг народити маля.

Реклама:

Головне сьогодні