Жінку в США можуть засудити до 10 років в'язниці за шлюб з біологічною матір'ю

— 10 листопада 2017, 16:14

26-річну жінку з американського міста Дункан (штат Оклахома) засудили до 10 років за ґратами через те, що минулого року вона одружилася із біологічною матір'ю.

Місті (зліва) та її мама Патриція (справа). Фото tulsaworld.com

Місті Спенн у суді визнала власну провину у вчиненні інцесту, повідомляє видання Tusla World.

Вона зізналася, що у березні 2016 року в окрузі Команчі штату Техас одружилася із власною біологічною матір'ю, 44-річною Патрицією Енн Спенн.

До слова, Патриція Спенн уже колись була одружена із власним сином у 2008 році. Цей шлюб анулювали 2010 –го, коли син звернувся до соціальних служб із повідомленням про інцест.

[L]Тепер донька Патриції, Місті Спенн засуджена до 10-річного покарання, з якого 2 роки повинна обов'язково відбути під наглядом спеціального Виправного департаменту Оклахоми.

10 років – найсуворіший термін, який можна отримати за інцест у штаті Оклахома.

Саму ж Патрицію Спенн також звинувачують в інцесті, однак її справу розглядатимуть лише у січні 2018 року.

Жінка розповіла, що її позбавили батьківських прав, тоді вона не могла опікуватися Місті та ще 2 своїми дітьми. Батьківські права жінка поновила у 2014 році.

Патриція пояснила, що захотіла одружитися із донькою, тому що її ім'я більше не фігурувало у свідоцтві про народження Місті.

Шлюб Патриції та Місті анулювали 12 жовтня 2017 року. Місті, як колись її брат, прийшла до соцслужби із заявою про незаконність одруження.

26-річна дівчина пояснила, що мати запевнила її – шлюб є легальним.

Реклама:

Головне сьогодні