Wizz Air відкриває рейс Будапешт-Київ

— 10 вересня 2012, 15:22

Рейс планує виконувати авіакомпанія Wizz Air Hungary тричі на тиждень за промо-ціною від 199 грн в один бік, повідомляє Інтерфакс.

У перший рік роботи Wizz Air планує перевезти на цьому маршруті понад 45 тис. пасажирів.

Водночас у документі зазначається, що рейс Будапешт-Київ (Жуляни) підлягає погодженню з боку Державіаслужби України.

Wizz Air уточнює, що після відкриття нового рейсу Wizz Air Hungary та її дочка "Візз Ейр Україна" сумарно пропонуватимуть 19 напрямів з/до України.

"Візз Ейр Україна" - перша бюджетна авіакомпанія, ліцензована Міністерством транспорту та зв'язку України. Авіакомпанія має намір перевезти понад 600 тис. пасажирів у 2012 році та 1 млн пасажирів у 2013 році після постачання третього повітряного судна Airbus A320 в Україну.

Wizz Air сьогодні експлуатує 39 літаків Airbus A320, що здійснюють пасажирські авіаперевезення з 16 баз у більше ніж 80 напрямках у 29 країнах.

Як повідомлялося, Malev припинила польоти 3 лютого поточного року. До цього компанія теж здійснювала авіаперевезення між Києвом і Будапештом

Українська авіакомпанія "АероСвіт" (Київ), яка також обслуговує цей напрямок, з 6 лютого підвищила частотність польотів до семи разів на тиждень, а з 10 лютого збільшила провізні місткості на лінії Київ-Будапешт, почавши двічі на тиждень використовувати літаки більшої місткості - Boeing 737 (від 100 крісел).

В інші дні на угорському напрямку компанія оперувала 48-крісельними регіональними повітряними суднами Embraer 145.

Реклама:

Головне сьогодні