Виставка живопису та мастер-клас Миколи Маценка

"Я наполегливо вивчав літературні твори та наукові праці, що торкаються цієї проблематики. Журнал "культура і життя" став моєю настільною книгою. Окрилений жагою пізнання, я майже впритул наблизився до відповідей на питання, що мене хвилювали. Але брак першоджерел та науково-методичної літератури давався взнаки.

це спонукало мене поступити на навчання до ПСШ з її багатою науковою базою та глибокими культурними традиціями. Цей навчальний заклад запропонував мені для вивчення дуже широкий діапазон дисциплін, зокрема фізкультуру, яка дала мені можливість на практиці пізнати цілющу дію культури в доповнення до раніше набутих теоретичних знань. Таким чином я майже впритул наблизився до розуміння суті вищезгаданої термінології. Але остаточної ясності все ж не було...

І ось одного погожого липневого ранку, сидячи у глибокій задумі на сходах будинку культури, що самотньо височів серед безкраїх мальовничих сільгоспкультур, я прийняв рішення не зупинятись на досягнутому та продовжити нелегкий пошук істини. Перев'язавши книги хрест-навхрест шпагатом, я подався до Києва, - серця української культури та столиці духовної культури східноєвропейських теренів", розповідає Микола Масенко.

Микола Маценко народився 1960 р. на Івано-Франківщині. 1984 - закінчив Львівський державний інститут прикладного та декоративного мистецтва. Живе і працює у Черкасах та у Києві. Активний член художньої групи "Нацпром" спільно з Олегом Тістолом.

ВІДЕО ДНЯ

Виставка пройде за адресою: м. Київ Вул. Волоська 55/57 м. Тараса Шевченка Арт-центр "Я Галерея" працює без вихідних з 10.00 до 20.00

Реклама:

Головне сьогодні