Виставка "Швейцарський дизайн у Голівуді"

"Швейцарський дизайн у Голівуді" також прагне запропонувати історичний огляд маловідомих або недостатньо оцінених мистецьких технік і практик. Виставка робить наголос на особистому впливі певних швейцарських дизайнерів та ілюстраторів - і незалежних, і тих, які працюють на великі студії з виробництва спецефектів, - на естетику кіно, приділяючи також увагу їхньому персональному творчому доробку.

На відкритті відкриту лекцію проведе швейцарський ілюстратор, автор художньої концепції кінотрилогії "Володар перснів" - Джон Гов.

Джон Гов - один із найвідоміших ілюстраторів, який працює у жанрі фентезі. Завдяки своєму блискучому доробку ілюстрацій до Дж. Р. Р. Толкієна, був запрошений Пітером Джексоном до роботи над художньою концепцією трилогії "Володар перснів" (разом із Аланом Лі).

Виставка складається з 34 інформаційних панелей, 5 аудіовізуальних презентацій та інформації в інтернеті. Вона представляє таких художників: Г. Р. Ґіґер ("Чужий"), Крістіан Л. Шойрер (Final Fantasy), Джон Гов ("Володар перснів"), Дік Феран ("Хелбой"), Сільвіо Ебішер (Command & Conquer), Надя Боначіна ("Лісова братва"), Сімон Крістен ("Рататуй"), Наташа Дево ("Пірати Карибського моря II"), Ніколас Імгоф ("Містичні люди"), Алекс Онґаро ("Бі-Муві"), Сімон Отто ("Змивайся"), Бріґіт Вюст ("Кінг-Конг").

Виставка пройде за адресою: м. Київ, "Кінопалац", вул. Інститутська, 1

Реклама:

Головне сьогодні