Перший в Україні байкерський альбом Олега Універсала

Цей виступ буде особливим і для гурту і для шанувальників драйвової музики: на сцені з'являться дуже очікувані і поважні гості - гурт "Брати Карамазови" та Сергій Чентурія, а для всіх відвідувачів готується безліч сюрпризів, про які гурт поки що замовчує.

Цим концертом гурт "Універсал пікчер'$" відкриває Всеукраїнський тур "Мотодрайв на Route 66", який підтримали українські мотооб'єднання:

7 лютого Київ RUNNING FREE

13 лютого Харків БАЛАМУТИ

19 лютого Дніпропетровськ ANGELS MC

20 лютого Донецьк WILD-GEESE MFC

21 лютого Луганськ NIGHT WOLVES MG LUGANSK

27 лютого Чернівці "Рок арсенал"

28 лютого Львів LIONS MС

6 березня Київ Міжнародна виставка "МОТОБАЙК 2009"

7 березня Біла Церква BARBARIAN MC

8 березня Умань HEAVY MOTORS MC

Автор проекту - Олег Універсал, байкер, який їздить на власноруч сконструйованому чоппері та грає на гітарі, яку винайшов сам.

Відрізняється не тільки своїм прізвищем (за паспортом), а і своєю унікальною здібністю одночасної гри на різних музичних інструментах.

В музичному перфомансі йому допомагають: Дмитро Буглаєв, який взяв на себе всі сольні партії гітари, та Олександр Скрибикін - барабани.

Концерти будуть проходити за вказаним маршрутом, схему якого ви зможете знайти на зворотній стороні обкладинки диска.

Пункти зупинок, в даному випадку - це пісні про добрих, романтичних та сміливих людей, які знають що таке дорога, про людей, які знають що таке смерть, про людей, які цінують життя. Дорожнім капітаном на цьому маршруті буде Олег.

Презентація відбудеться в байк-рок-н-рол клубі "Route 66": мю Київ вул. Жилянська 87/30

Реклама:

Головне сьогодні