"Зелена Толока" у Києві з нагоди Міжнародного Дня Землі

Субота, 25 квітня 2009 року

11:00 - 14:00

Труханів острів

Представництво ООН в Україні, етнічний фестиваль "Країна мрій" та компанії-підписанти Глобального Договору ООН запрошують киян взяти участь в ініціативі "Зелена Толока" - екологічній акції, яка відбудеться 25 квітня на Трухановому острові. Під час події учасники прибиратимуть ділянку від Московського до Залізничного мосту в місті Києві.

Це вже третя екологічна акція, яка проходить в рамках національної кампанії "Прямуй на зелене", ініційованої мережею Глобального договору ООН. Минулого року понад 100 учасників та 20 компаній взяли участь у подібній акції. А цього року учасників буде ще більше, адже до організації "Зеленої Толоки" долучився відомий український співак Олег Скрипка, ініціатор етнічного фестивалю "Країна Мрій".

"Кожна свідома людина, стурбована здоров'ям своїм та своїх близьких, не має більше можливості лишатись осторонь тих негативних цивілізаційних впливів, які незворотньо знищують природу, ставлячи під загрозу існування всіх наступних поколінь українців. Саме тому провідною ідеєю цьогорічного етно-фестивалю "Країна Мрій" стає надактуальна тема охорони екології довкілля, екології нашого власного життя та життя наших дітей", - сказав Олег Скрипка.

"Усі мрійники "Країни Мрій" мріють про чисте довкілля, про чисте повітря, чисту воду і чисту культуру. І мріяти тоді легше, і здійснювати мрії і творити майбутнє", - додав фронтмен гурту "ВВ".

"Вже стало доброю традицією проводити спільні екологічні акції, об'єднуючи зусилля членів Глобального договору ООН, їх сімей та друзів для прибирання зелених зон Києва. Сподіваємось, під час цьогорічної Зеленої Толоки зможемо подолати тогорічний рекорд - 5 тон зібраного сміття Запрошуємо до участі усіх людей, які не просто мріють про чисту країну, але й готові долучитися до її створення вже зараз", - говорить Юлія Щербініна, керівник Глобального договору ООН в Україні.

Місце зустрічі: Труханів острів, галявина за Московським мостом (від станції метро "Петрівка" в напрямку зупинки громадського транспорту "Парк Дружби народів", а звідти - 5 хвилин пішки).

Учасникам потрібно мати с собою лише позитивний настрій - машину для збору сміття надано компанією Грінко, рукавички та мішки для сміття - компанією Тетра Пак, а напої для учасників - компанією Кока-Кола.

Не будьмо байдужими до природи!

Реклама:

Головне сьогодні