Проект "Ремонтні роботи" у "Лаврі"

У суботу 23 травня 2009 року о 18.00 галерея мистецтв "Лавра" презентує проект "Ремонтні роботи", який анонсує початок фестивалю "I love Kiev", що відбудеться 30-31 травня в рамках святкування Дня Києва.

Виставку "Ремонтні роботи" складають твори сімох молодих художників з України, Росії та Казахстану.

Порожні, довгий час не використовувані приміщення, прилеглі до міської галереї "Лавра" стали місцем для об'єктів, інсталяцій, відеоробіт та живописних полотен Лесі Хоменко, Нікіти Кадана, Владислава Голдаковського, Вікторії Ломаско, Анатолія Белова, Олександра Угая та Ксенії Гнилицької.

Темою виставки став стан перманентного ремонту, "оптимізм на руїнах", нестабільність та тимчасовість пост-радянських соціальних та владних конструкцій. Сховище для Інтернет-відлюдника (робота Вікторії Ломаско), трибуна для виступів, стоячи за якою, маєш перед лицем лише стіну (Анатолій Белов), райські краєвиди суспільства інфантильного споживання (Леся Хоменко), намагання вирахувати "межу ідеального руйнування" (Владислав Голдаковський) - ці та інші роботи містять метафори-діагнози сьогоднішніх суспільних процесів та ставлять питання щодо можливості та напрямку майбутніх змін.

Учасники виставки: Владислав Голдаковський (Київ), Анатолій Белов (Київ), Ксенія Гнилицька (Київ), Нікіта Кадан(Київ), Вікторія Ломаско (Москва), Леся Хоменко (Київ), Олександр Угай (Алма-Ата).

Реклама:

Головне сьогодні