Фільм від Мадонни двічі покажуть у Києві

Режисер фільму Натан Рісман знімав картину за сценарієм та за активної участі Мадонни.

Найбільше співачку вразила епідемія СНІДу, яка лютує у країні і зачіпає не лише дорослих, але й дітей. Через цю хворобу безліч дітей - сироти, дехто з них живе у притулках, але чимало залишаються просто на вулиці.

"Люди завжди питають мене, чому я обрала Малаві. Я відповідаю, що я не обирала, це Малаві обрала мене. Не важливо хто ти є і де саме ти живеш, ти можеш приєднатися і допомогти", - розповіла Мадонна.

У Києві стрічку "Я є, тому що ми є" під час Київського Міжнародного Кінофестивалю покажуть двічі - у найстарішому київському кінотеатрі "Жовтень" та у Національному театрі ім. Івана Франка.

Студенти трьох столичних вишів мають можливість побачити цей фільм безкоштовно. Запрошення на показ, присвячений Міжнародному дню захисту прав дітей у театрі ім. І. Франка отримають студенти Київського Національного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенко-Карого, Київського Національного університету культури і мистецтв, школи журналістики Національного університету "Києво-Могилянська академія".

30 травня 2009 року фільм Мадонни покажуть о 17:40 у кінотеатрі "Жовтень".

2 червня 2009 року показ розпочнеться о 19:00 у Національному театрі ім. Івана Франка.

Реклама:

Головне сьогодні