8 авторів 8 робіт 8 текстів. Друга частина проекту "Ідеальний вік"

Друга частину проекту "Ідеальний вік" представляє вісім художників - Василя Цаголова, Сергія Браткова, Сергія Зарву, Володимира Гусева, Іллю Ісупова, Стаса Волязловського, Дмитра Дульфана та Юрія Соломко.

Вісім робіт та вісім текстів-роздумів до них, що фіксують стан автора у віці, за думкою постмодерніста Джеймса Джойса, ідеального героя.

На відміну від першої частини проекту, представленої минулого року, основним інструментом цього разу є не тільки живопис, але і відео "Гагарін-2" - у Сергія Браткова, і скульптурний об'єкт "Поговори зі мною, землянин" - у Дмитра Дульфана.

Однак майже всі автори звернулись до тих чи інших публічних персон у розрізі теми "Ідеального віку", як наприклад Сергій Зарва в титульній роботі "Юля", чи Стас Волязловський в живописній роботі "An non spiritus Existurt?", тому проект створює уявлення не тільки про художника у точці розквіту, але й портрет суспільства через людей, що впливають на нього, у розрізі ідеального віку.

Офіційне відкриття виставки відбудеться 25 червня, у четвер, о 19:00 у галереї "Колекція" за адресою: вул.Паньківська,8.

Виставка триватиме до 1 вересня.

Реклама:

Головне сьогодні